Ondersteun ons met een donatie!

Breng verandering in iemands leven

Eenmalige of periodieke giften zijn altijd welkom. De Voedselbank Wassenaar heeft de ANBI-status. Uw gift is daardoor fiscaal aftrekbaar.

Wilt u liever zelf overschrijven, of een periodieke overschrijving inplannen?
* NL42 RABO 0106 5033 59 t.n.v. Stichting Voedselbank Wassenaar

Voedselbank - QR Code

De Voedselbank Wassenaar helpt…

40+

Gezinnen per week

2080

Pakketten per jaar

62000

Jaarlijks uitgegeven producten

Producten doneren

U kunt de Voedselbank Wassenaar ook steunen door houdbare producten te doneren. Deze komen dan in de pakketten van onze cliënten. Inleveren kan op donderdagochtend van 9.00-11.00 bij onze vrijwilligers in het Deijlerhuis.

Rondom de feestdagen doet de Voedselbank Wassenaar graag iets extra’s voor cliënten. U kunt ons hierbij helpen door luxe of feestelijke producten te doneren, zoals kerstkransjes, kerst- of paasstollen, paaseitjes, lekkers voor de kinderen, borrelhapjes, etc

Kom in actie

Nog geen idee hoe? We geven graag wat voorbeelden: Organiseer een activiteit waarvan de opbrengst bestemd is voor de Voedselbank. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kledingverkoop of een wijnproeverij.
  • Zamel statiegeld in met uw sportvereniging.
  • Benoem De Voedselbank Wassenaar tot ‘Goede Doel’ van het jaar.
  • Coördineer als serviceclub supermarktacties om boodschappen te doen voor De Voedselbank Wassenaar.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
M 06 81 94 58 30
E info@voedselbankwassenaar.nl

Inspirerende verhalen

Voedselbank voert ontbijtactie

Voedselbank voert ontbijtactie De Voedselbank Wassenaar houdt samen met Albert Heijn van 4 t/m 10 september 2023 een inzamelingsactie voor ontbijtproducten. Zo beginnen alle kinderen in Wassenaar het nieuwe schooljaar goed en gezond. Wij hopen dat de actie ook dit jaar weer een groot succes wordt. Onder het motto ‘Op..

Lees meer
Bloemcampschool zamelt in per klas

Bloemcampschool zamelt in per klas De leerlingenraad van de Bloemcampschool heeft Voedselbank Wassenaar als goed doel voor dit schooljaar gekozen. Na eerdere goede acties hebben zij de weken voor Pasen per klas gevraagd om een specifiek product in te zamelen. Dat resulteerde in volle dozen per klas met bijvoorbeeld knakworstjes,..

Lees meer
Haagsche Golf verrast Voedselbank

Haagsche Golf verrast Voedselbank Op donderdag 9 februari jl.kwamen twee dames van de Haagsche Golf en Country Club langs bij de Voedselbank. Met de verkoop van de gevonden voorwerpen op de club hebben zij een bedrag van € 618 verdiend. Dit doneren zij aan de Voedselbank. Wij zijn hier natuurlijk..

Lees meer
Nutsschool in actie voor de Voedselbank

Nutsschool in actie voor de Voedselbank De leerlingen in groep 8 van de Nutsschool zijn samen met juf Iris Heibloem hard aan de slag gegaan voor onze Voedselbank. In december hebben ze 28 dozen gevuld met mooie producten voor onze cliënten. En in januari kwam de hele klas langs met..

Lees meer
Voedselbank verrast door gulle gevers

Voedselbank verrast door gulle gevers Tijdens de decembermaand is de Voedselbank oprecht verrast met veel mooie initiatieven en gulle gaven. Veel particulieren, lokale ondernemers, scholen, de gemeente en bedrijven hebben met hun bijzondere bijdragen kleur gegeven aan de feestdagen voor onze cliënten. De bijdragen liepen uiteen van lekkers voor Kerst,..

Lees meer
Goed gevulde Sinterklaaszakken

Goed gevulde Sinterklaaszakken Voor Sinterklaas hebben wij onze cliënten blij kunnen maken met goed gevulde Sinterklaaszakken. De vele gulle gevers bestonden o.a. uit particulieren, lokale ondernemers, de dames van de Lions Wassenaar De Pauw en de Bloemcampschool. In de zak zat heel veel lekkers voor een heerlijk avondje, maar ook..

Lees meer
Actie brugklassers Adelbert

Producten regelen voor de Voedselbank. Sophie en Aïko, brugklassers op het Adelbert, kregen bij het vak Levensbeschouwing de opdracht om een project te bedenken waar ze anderen mee kunnen helpen. Zij besloten gezamenlijk producten in te zamelen voor de Voedselbank Wassenaar. Samen zijn zij de huizen langs gegaan om producten..

Lees meer
Inzamelingsactie Douwe Egberts waardepunten!

Inzamelingsactie Douwe Egberts waardepunten! In december 2022 houdt de Voedselbank Wassenaar weer een inzamelingsactie voor Douwe Egberts waardepunten. U kunt dan op verschillende plaatsen in Wassenaar uw Douwe Egberts punten doneren voor de Voedselbank. De Voedselbank verzilvert de punten voor pakken koffie voor hun cliënten. Luxe product In Nederland leeft..

Lees meer