Ondersteun ons met een donatie!

Breng verandering in iemands leven

Eenmalige of periodieke giften zijn altijd welkom. De Voedselbank Wassenaar heeft de ANBI-status. Uw gift is daardoor fiscaal aftrekbaar.

Wilt u liever zelf overschrijven, of een periodieke overschrijving inplannen?
* NL42 RABO 0106 5033 59 t.n.v. Stichting Voedselbank Wassenaar

Voedselbank - QR Code

De Voedselbank Wassenaar helpt…

40+

Gezinnen per week

2080

Pakketten per jaar

62000

Jaarlijks uitgegeven producten

Producten doneren

U kunt de Voedselbank Wassenaar ook steunen door houdbare producten te doneren. Deze komen dan in de pakketten van onze cliënten. Inleveren kan op donderdagochtend van 9.00-11.00 bij onze vrijwilligers in het Deijlerhuis.

Rondom de feestdagen doet de Voedselbank Wassenaar graag iets extra’s voor cliënten. U kunt ons hierbij helpen door luxe of feestelijke producten te doneren, zoals kerstkransjes, kerst- of paasstollen, paaseitjes, lekkers voor de kinderen, borrelhapjes, etc

Kom in actie

Nog geen idee hoe? We geven graag wat voorbeelden: Organiseer een activiteit waarvan de opbrengst bestemd is voor de Voedselbank. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kledingverkoop of een wijnproeverij.
  • Zamel statiegeld in met uw sportvereniging.
  • Benoem De Voedselbank Wassenaar tot ‘Goede Doel’ van het jaar.
  • Coördineer als serviceclub supermarktacties om boodschappen te doen voor De Voedselbank Wassenaar.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
M 06 81 94 58 30
E info@voedselbankwassenaar.nl

Inspirerende verhalen

KidsChurch zet zich in voor de Voedselbank!

KidsChurch zet zich in voor de Voedselbank! KidsChurch is een kerkdienst voor kinderen tot 12 jaar. Op een speelse manier komen zij in aanraking met thema’s uit de bijbel. Een van die thema’s had te maken met ‘eten, honger en aandacht voor je medemens’, iets waar de Voedselbank dagelijks mee..

Lees meer
ASH zet zich in voor Voedselbank!

ASH zet zich in voor Voedselbank! Leerlingen van The American School of The Hague hebben onze Voedselbank in het kader van verschillende projecten op hun school enorm geholpen. Drie groepen kwamen op verschillende ochtenden tijdens de voorbereidingen voor de uitgifte met hun docent een kijkje achter de schermen nemen. Na..

Lees meer
LIONS voert actie in supermarkten

Lions Club Wassenaar de Paauw heeft traditiegetrouw, in het kader van NL Doet, op zaterdag 16 maart producten voor onze voedselbank ingezameld in de grote supermarkten in Wassenaar: Albert Heijn, Aldi, Dirk en Jumbo. Met veel enthousiasme en inzet spoorden zij cliënten van de supers aan extra producten te kopen..

Lees meer
Mercedes Benz doneert luxe producten

Mercedes Benz doneert luxe producten Mercedes Benz Dealer Bedrijven verraste onze voedselbank met de inhoud van luxe kerstpakkettendie het bedrijf had overgehouden van de feestdagen. Alle producten waren al gesorteerd en kondenwij zo gemakkelijk meegeven aan onze cliënten. Wij zijn heel blij met deze mooie donatie! Een zeerwelkome aanvulling op..

Lees meer
Kerk in Actie

Deze maand werd Voedselbank Wassenaar door ‘Kerk in Actie’ weer verrast met een aantal dozen met houdbare producten, zoals olie, pasta, rijst, vis in blik, etc. Een zeer welkome aanvulling op de voorraad in ons magazijn en een mooi initiatief, dat ten goede komt aan onze cliënten, die dit zo..

Lees meer
Kerstacties voor Voedselbank!

Kerstacties voor Voedselbank! Verschillende scholen hebben producten ingezameld voor onze Voedselbank, zodat we onze cliënten kunnen verrassen met extra’s tijdens de feestdagen. Het Eco-team van het Maerlant-Lyceum in Den Haag, dat zich oa richt op duurzaamheid, milieu en welzijn, doneerde zo’n 30 dozen met uiteenlopende producten. Ook de leerlingen van..

Lees meer
Voedselbank voert ontbijtactie

Voedselbank voert ontbijtactie De Voedselbank Wassenaar houdt samen met Albert Heijn van 4 t/m 10 september 2023 een inzamelingsactie voor ontbijtproducten. Zo beginnen alle kinderen in Wassenaar het nieuwe schooljaar goed en gezond. Wij hopen dat de actie ook dit jaar weer een groot succes wordt. Onder het motto ‘Op..

Lees meer
Bloemcampschool zamelt in per klas

Bloemcampschool zamelt in per klas De leerlingenraad van de Bloemcampschool heeft Voedselbank Wassenaar als goed doel voor dit schooljaar gekozen. Na eerdere goede acties hebben zij de weken voor Pasen per klas gevraagd om een specifiek product in te zamelen. Dat resulteerde in volle dozen per klas met bijvoorbeeld knakworstjes,..

Lees meer